Samenwerking

Creakampen

Toppertje Top

op bezoek

Creahuis Toppertje Top

crea bij jou op kamp!

Ben je betrokken bij de organisatie van kampen voor kleuters en kids in de vakanties? Ben je op zoek naar activiteiten en daginvulling? Ideaal! Wij werken graag samen en bieden 2 kampformules aan. 

KAMPFORMULE A – 4 of 5 halve dagen

Bij deze kampformule kom ik 4 of 5 halve dagen langs bij dezelfde groep. Er wordt telkens een halve dag crea georganiseerd: voormiddag of namiddag. De rest van de dag is er dan mogelijkheid om andere activiteiten in te plannen. Iedere deelnemer werkt aan één groot knutselwerk, gedurende de hele week. Ik voorzie al het nodige materiaal. De knutselwerken zijn bedoeld voor kids van het 1e tot het 4e leerjaar. We werken rond een bepaald thema en er wordt een verhaal verteld, verbonden aan het knutselwerk. Iedere dag houden we een marktje en spelen we ook enkele spelletjes. Er is een handgemaakt popje inbegrepen voor iedere deelnemer. We knutselen aan tafels met 8 kinderen. Graag een extra vaste moni voor een groep vanaf 9 deelnemers; graag twee extra vaste moni’s vanaf 17 deelnemers. Op die manier heeft elke tafel begeleiding. Het maximum aantal deelnemers is 24. Best ook een ruimte voorzien waar de knutselwerken en al het materiaal gedurende de week kunnen opgeborgen worden.

We hebben in ons aanbod meerdere thema’s en knutselwerken. Heb je graag extra info over een bepaald knutselwerk, laat het ons weten. Wens je liever een lessenreeks te organiseren met een groot knutselwerk i.p.v. een kampje, dan is dit zeker ook een optie. Ben je specifiek op zoek naar een knutselwerk in je eigen thema, contacteer ons, dan bekijken we wat haalbaar is. Wens je een offerte, stuur ons gerust een bericht.

Trollengrot

Wintermanège

Drakeneiland

Kattenhotel

Magische Dierenbos

Winterwonder-land Kasteel

Snoepjesboom in kabouterland

Kamp Heksen en tovenaars

Kampformule B – workshopdag op kamp

Bij deze optie kom ik één dag op bezoek en begeleid ik de hele dag door creaworkshops bij verschillende groepen. Dan knutselen we rond een bepaald thema. Iedereen heeft een afgewerkt knutselwerk op het einde van de workshop. De doelgroep zijn de oudste kleuters en kinderen van de lagere school. De workshop duurt 1 uur of anderhalf uur. De thema’s en knutselwerken zijn hier op aanvraag. Wens je info over een bepaald thema, stuur ons gerust een bericht.