Samenwerking

Duoworkshops

Toppertje Top

op bezoek

Creahuis Toppertje Top

Fijn samen knutselen!

Heb je interesse om een duoworkshop te organiseren binnen je vereniging of op jouw evenement? Wil je graag mensen qualitytime bezorgen samen met hun kinderen? Wil je inzetten op verbinding tussen de kids en hun (groot)ouders? Dan kom ik met plezier tot bij jullie, want samen knutselen is TOP! 

Onze duoworkshops

Bij een duoworkshop gaan een volwassene en een kind samen knutselen aan één groot knutselwerk. Wij organiseren duoworkshops voor verschillende duo’s: kleuter-volwassene-duo’s, kids-volwassene-duo’s. Voor de kleuters is onze doelgroep 4+. Bij de kids maken we een onderverdeling: kids123 zijn kinderen uit het 1e, 2e en 3e leerjaar; kids456 zijn kinderen uit het 4e, 5e en 6e leerjaar. Onze duoworkshops duren 2 uur. Wij voorzien al het nodige materiaal en zorgen voor de begeleiding tijdens het knutselen. We werken met maximaal 8 duo’s. 

We hebben in ons aanbod meerdere thema’s en knutselwerken. Ontvang je graag extra info, laat het ons weten. Ben je specifiek op zoek naar een knutselwerk in je eigen thema, contacteer ons, dan bekijken we wat haalbaar is. Wens je een offerte, stuur ons gerust een bericht via info@toppertjetop.be .

Duoworkshop Ijsjeswinkel Kleuters-Volwassenen

 

Duoworkshop Kijkdoos Kabouters Kleuters – Volwassenen

Duoworkshop Elfentuin Kids123 – Volwassenen

 

Duoworkshop Kijkdoos Zeemeerminnen Kids123 – Volwassenen

Duoworkshop Dromenvanger Kids456 – Volwassenen