Toppertjes
voor thuis

Ontdek onze creatieve Toppertjes-BOXEN!

Creahuis Toppertje Top

Heerlijke crea at home

Ik kom met een workshop naar je toe. Gewoon bij je thuis of op vakantie… En gewoon wanneer het jou past! Spreek af met je beste vrienden, of hou samen met het gezin een zaterdagnamiddag vrij, of doe je kleinkind een duoworkshop cadeau, of blokkeer je agenda voor heerlijke me-time, of organiseer een verjaardagsfeestje voor je oogappel… Hoe dan ook, geniet met volle teugen van één van onze creatieve doe- en belevingsboxen. Via filmpjes ben ik er heel graag bij en ontvangen jullie de hele uitleg om samen een prachtige creatie te voorschijn te toveren! Online en in de BOX verrassen we jullie met een hele activiteitencarrousel. Creative vibes only!

Toppertjes voor thuis

Onze toppertjesboxen zijn creatieve doe- en belevingsboxen met een creaworkshop voor thuis. Daarnaast bevatten deze boxen vele extra’s om creatief aan de slag te gaan.

Ook bieden we creapakketjes aan met fijn knutselmateriaal, ideaal als geschenkje!

We werken momenteel nog aan extra boxen en pakketten. Het aanbod wordt binnenkort uitgebreid.

We kiezen er bewust voor om verzenddozen te hergebruiken, indien mogelijk. We geven dit materiaal graag een tweede leven. Op die manier willen we mee helpen om onze afvalberg te verkleinen. Niet de mooiste verzenddozen dus voor jouw bestelling via onze webshop, maar wel duurzaam. En binnenin een pracht van een toppertjesbox of creapakket!