Toppertjes

op verplaatsing

 

Crea bezoek

 

Creahuis Toppertje Top

Toppertje Top op pad!

Op regelmatige basis trek ik er op uit om op verplaatsing een workshop te doen. Soms ben ik er een heel kampje bij, soms passeer ik op jouw evenement of kom ik naar jouw feestje… Ontdek onze verschillende formules en samenwerkingen!

Samenwerkingen met Toppertje Top

samenwerking Creakamp voor kleuters & kids

Ben je betrokken bij de organisatie van kampen voor kleuters en kids in de vakanties? Ben je op zoek naar activiteiten en daginvulling? Wij werken graag samen!

MACRAMéworkshops voor Volwassenen

Zoek je een activiteit voor een vriendinnenavond of vrijgezellenfeestje? Of ben je geïnteresseerd in een workshop binnen een vereniging of samen met collega’s? Dan is een workshop Macramé heel fijn: gezellig samen knopen en ondertussen een leuke babbel! Ik zorg voor de nodige macramébegeleiding en al het materiaal. Iedereen gaat met een afgewerkt product naar huis. Er is geen macramé-ervaring nodig voor deze workshops.

Knutseltafel op een evenement

Ben je organisator van een evenement en zoek je nog een creatief project voor de kids? Dan kom ik met plezier bij jullie knutselen. Het thema is bespreekbaar. We voorzien enkele kleine knutsels zodat de kids keuze hebben. We werken met materiaalzakjes per knutselwerk. De kinderen lopen af en aan, het hele evenement door. Iedereen kan gelijk wanneer aanschuiven aan de knutseltafel. We maken van tevoren een schatting van het aantal aanwezigen en de nodige materiaalzakjes. 

Tot slot nog een woordje over de verjaardagsfeestjes voor kinderen

Heel vaak krijgen we de vraag of we een creafeestje voor kinderen willen komen begeleiden. Helaas liggen de uren van die feestjes niet ideaal: op die momenten geef ik meestal zelf crea en workshops hier in het atelier. Om die reden hebben we besloten om geen kinderfeestjes meer te begeleiden. Wel kozen we voor een alternatief. We zouden graag onze Toppertjesboxen verder uitbreiden en daar ook een aanbod voor verjaardagsfeestjes voor kids in voorzien. Op dit moment zijn deze feestboxen in opbouw. We hebben nog iets meer tijd nodig om dit verder uit te werken.