Als ik aan vakantie denk, dan denk ik aan haken. Want sowieso steek ik mijn bolletjes wol en haakpen in mijn valies. Helemaal fan! Ze gaan altijd mee.

Maar wat als je geen haakpen ter beschikking hebt? Wel, dan kan je ook nog haken… met je vingers. Heel tof om restjes wol op die manier te gebruiken. Leuke tip bij dit project: kies voor garen dat van kleur verandert. De ketting maak je zo lang als je zelf wilt en kan je voor heel veel zaken gebruiken. Wij maakten alvast enkele kaartjes om in de vakantie te versturen.

Dus, zoek snel die restjes garen die al zo lang in de kast liggen. Kies een gezellig plekje uit, buiten, in de tuin, op het strand, in je zetel,… Spreek af met vrienden en familie, babbel wat bij. En daarbij: maak de leukste haakwerkjes! Geniet van je kleine geluksmomentjes en koester ze!

We wensen jullie allemaal een heel fijn verlof! Prettige vakantie!